logo_kullenberg_black-01 320

italien - cervia

italien - cervia 12 maj - 09 juni 2019

KULLEBERG GOLF Cervia Italien Väderprognos

CERVIA

Har en fantastisk arkitektur och staden är känd för sitt naturligt framställda havssalt och kallas därför " den antika havsstaden "

Staden är fylld av genuina restauranger. Det är i princip omöjligt att inte tycka om det italienska köket. I Cervia finns även en hamn med den lokala fiskmarknaden som en samlingspunkt för den lokala befolkningen.

Vill du variera golfandet med lite sightseeing, kultur eller shopping finns det mycket att välja på:

 

  • En dagutflykt till taxfreeparadiset San Marino är ett mycket poplärt upplevelse under veckan i Italien. San Marino är världens äldsta samt minsta republik. Endast 1 timmes bilresa från Cervia.
  • Ravenna en kulturstad med härlig arkitektur och många katedraler, får att besöka Ravenna tar man lämpligast tåget, 30 minuter senare är man på plats. Resan kostar ca 7 € tur-retur.
  • Varje vecka anordnar vi en utflykt till Rimini, för att besöka deras golfbana - resan kostar 975 kr tur & retur inklusive greenfee. Hör gärna av Er redan vid bokning - eller gör en muntlig önskan vid ankomst.


 

Prisuppgifter
Ca priser - per preson 


Flyg med 3 500:- (Lämpligasst flyger man till Bologna - resan från flygplatsen ingår i priset!)
Vill man spela mer golf - Adriatic Golf Club Cerivia vardagar 700 Kr - Helgdagar 850 Kr

Program - cervia - italien

Välkomna till Cervia i Italien

Vi åker till Cervia, en liten pärla vackert belägen längs en 10 km lång strand, ligger 15 mil söder om Venedig. Staden erbjuder erbjuder både kultur och historia. Här möts du av ett myller av smågator med mängder av restauranger, affärer och pubar. Perfekt resmål för dig som vill bo mitt i staden men ändå vill ha närhet till strand och golfbana. 

Vi har valt att göra det så personligt som möjligt -  Då familjen Morri i 3 generation driver familjetraditionen vidare. Har man önskemål funderingar eller bara vill byta några ord är detta familjeägda hotell en riktig bra upplevelse.

Följande ingår i resan:

  • Transfer Bologna flygplats  – samt transfer Hotel Excelsior - Adriatic Golf Club Cervia - varje dag vid spel
  • Del i dubbelrum på Hotel Excelsior - Cervia 7 nätter
  • Inklusive frukost  
  • Inklusive välkomst middag.
  • 3 vardags greenfee på Adriatic Golf Club Cervia
  • 1 Helg greenfee på Adriatic Golf Club Cervia
  • Förbokade starttider

Hotel Excelsior Cervia 12 maj - 09 juni

Pris:
8 670 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1839554
Antal:
Del i dubbelrum inklusive frukost - Inkluderas av 10 % turistskatt -
Uppvärmd pool - Alla rum har badkar, dusch, luftkonditionering, balkong, saftybox & satellit TV.

golfbanan adriatic golf club cervia

6029m Par 72, 27 hål

Redan i februari är fairways och greeneri bästa skick. Pinjeskogskantade fairway och trixiga dogleg hål med vatten. Kort sagt en snäll, utmärkt och utmanande men ej konditionskrävande bana. Trevligt klubbhus med stor terass i anslutning till restaurang och bar. Transport ingår t-r till golfbanan (ca 10 min).

Så snart du ankommer, välkomnas man med stor professionalism och vänlighet.

Bra klubbhus med stor restaurang på övervåningen med panoramaterrass med utsikt över fältet. Driving Range, putting green är väldigt bekvämt och bra storlek grepp.

27 Hål med 3 banor av väldigt olika själar. Spelade Blått och Rött & Grönt. 
 

Golfbanan Rimini Verucchio Golf Club

5745 m Par 72, 18 hål

Designad av den berömda amerikanska arkitekten Brian M. Silva, sträcker sig över Valmarecchia Parkens frodiga gröna vidd.

Omkring erbjuder den oöverträffad och verkligt fantastisk utsikt över de medeltida byarna Verucchio, Torriana och San Leo. I bakgrunden är det möjligt att ta fram slott i San Marino och Mount Carpegna.

Denna vackra golfbana ligger bara några kilometer från Rimini. Denna klubb erbjuder en charmig kurs och tack vare sitt 18 mästerskap och 7 hål, som är reserverade för nybörjare, kan det uppfylla kraven för alla golfentusiaster.

Dess smidigt rullande fairways, prickade här och där med bunkrar och små sjöar, garanterar att något spel bara är lite mer krävande på golfaren.