logo_kullenberg_black-01 320

ITALIEN - TOSCANA - CASTELFALFI

Toscana - castelfalfi  06 - 20 oktober 2019

KULLENBERG GOLF Prognos Castelfalfi Resort

castelfalfi - En by med så många val!

Tänk dig en medeltida juvel i hjärtat av Toscana, en av Italiens mest berömda regioner, ett land av skönhet, konst, kultur och kulinariska traditioner

Omgivet av det förtrollande landskapet av vingårdar och olivträd som sträcker sig så långt ögat kan se, väntar Castelfalfi på dig. Toscana Resort Castelfalfi tar sina besökare på en magisk resa genom tiden, från den historiska charmen av dess medeltida arv till lyxen av sitt moderna boende.

Här går tiden i fullständig harmoni med naturen, så att resenärer kan njuta av den omgivande skönheten. Din bärbara dator kvar i ditt rum och din smartphone med ett dött batteri. Du äger din tid.

loading...
Hotel Il Castelfalfi Hotel Il Castelfalfi

Hotel Il Castelfalfi *****

7 nätter del i dubbelrum, inklusive bufféfrukost
Transfer T - R  (Pisa  - Castelfalfi)
Fri tillgång till Spa med swimmingpool
Fri tillgång till gymet
WIFI
4 greenfee, inkluderat drivingrange
4 rätters välkomnstmiddag (Restaurant La Via del Sale ex, dryck)
4 rätters Gala middag på (Gourmet Restaurant La Rocca ex, dryck)
1 Matlagnings klass

Il Castelfalfi - TUI BLUE SELECTION är det nya 5-stjärniga hotellet Toscana Resort Castelfalfi, som erbjuder våra gäster en exklusiv upplevelse. Ett enstaka hotell som är ett symbol för italiensk livsstil och den vackra naturen som omger den. Vårt mål var att skapa det finaste spa-hotellet i Toscana nedsänkt i ett ultra-exklusivt, naturskönt läge.
Den varma, välkomnande interiören, i naturliga nyanser, förmedlar den ursprungliga andan av platsen, tolkar fortiden med alla ögon på en hållbar framtid. TUI BLUE SELECTION byggdes med ett modernt hållbarhetssätt, i linje med principerna om grön byggnad och användning av traditionella material som trä och sten, Il Castelfalfi. - Designades med ett starkt fokus på energibesparing, för att främja en global wellnessfilosofi och garanti fördelar för gästerna och miljön.

Veckoresa

Hotel Il Castelfalfi *****
7 nätter del i dubbelrum, inklusive, frukost & transfer Pisa - Castelfalfi

16 995 kr

Weekend 

Hotel Golden Tulip ****
4 nätter del i dubbelrum, inklusive, frukost & transfer 

6 025 kr

Greenfee paket - Golf de Aix Les Bains

2 450 kr

STOCKHOLM - ARLANDA

Din resa med transfer är planerad tillsammans med easyJet från Arlanda & Köpenhamn!
Väljer ni ett annat bolag, vänligen se till att synka era ankomst & avgångstider! Skulle det ändå inte passa, råder vi till den bästa lösningen så bara nämn detta när ni beställer!

Då vi synkar från båda destinationerna, blir det lite väntan för de som reser från Köpenhamn, samma sak blir det på hemresan fast tvärt om,


Stockholm - Arlanda - Pisa

Utresa
Stockholm-Arlanda - Pisa-Toscana
Lördag 5. okt 2019 kl.17:05 - 20:00
Terminal: 5
Flygning DY4369 - LowFare+
Utförs av Norwegian Air Shuttle
Bagage 23 kg + golfbag

Hemresa

Pisa-Toscana - Stockholm-Arlanda
Lördag 12. okt 2019 kl.20:40 - 23:55
Flygning DY4370 - LowFare+
Utförs av Norwegian Air Shuttle
Bagage 23 kg + golfbag

KÖPENHAMN - KASTRUP


Köpenhamn - Kastrup - Pisa

Utresa
Köpenhamn - Pisa-Toscana
Lördag 5. okt 2019 kl.13:15 - 15:35
Terminal: 2
Flygning D83736 - LowFare+
Utförs av Norwegian Air International
Bagage 23 kg + golfbag

Hemresa

Pisa-Toscana - Köpenhamn
Lördag 12. okt 2019 kl.16:15 - 18:35
Flygning D83737 - LowFare+
Utförs av Norwegian Air International
Bagage 23 kg + golfbag

Toscana - castelfalfi!

Toscana har alltid varit ett mekka för golfentusiaster. Det milda klimatet innebär att golf vanligtvis spelas här året runt. Av alla golfbanor i Toscana har Castelfalfi Golf Club den största kursen i området och lockar golfare från hela världen.

Golfbanan i Castelfalfi Golf Club, byggt enligt principerna om hållbarhet, är bland de mest slående när det gäller landskap och de mest beskattningsbara från idrottssynpunkt. Castelfalfi Golf Club i Toscana, med sina 27 hål, slår ner klacken till de mest expertiska spelarna och garanterar också en trevlig upplevelse för passionerade nybörjare. 

Varmt välkomna!  

Henrik

GOLFBANORNA - Bergbanan & Sjöbanan
Bergbanan (Par 72, 6351 meter, 18 hål) är en utmanande och teknisk mästerkurs, resultatet av en noggrann omdesign som utnyttjar den prestigefyllda arkitekten Rainer Preißmann och Wilfried Moroders stora erfarenhet och känslighet, liksom även

Sjöbanan (Par 37, 3171 meter, 9 hål), som härrör från önskan att skapa en kurs som passar alla spelare.
 

AKTIVITETER I CASTELFALFI - BORGO
I Borgo of Castelfalfi går tiden långsamt och låter dig njuta av varje ögonblick av dagen intensivare. Här kan du komma i kontakt med naturen och få din egen tid tillbaka och göra massor av aktiviteter, från vandring till cykling, från provningar i källarna till matlagningskurser, från golf till simning i poolen. På Castelfalfi kan du välja din takt: snabbt, om du är en sportfläkt, eller långsam och avslappnad, om du föredrar att bara göra ingenting.

VANDRING
Tenuta erbjuder flera möjligheter för dem som vill vandra och gå i frisk luft. Det finns många möjliga resvägar i Castelfalfi: från det enklaste, gränsar till golfbanan i skuggan av majestätiska cypresser, till de mest utmanande och natursköna, fulla av fantastisk utsikt och historiska artefakter från det förflutna. Be om kartan över spår och fördjupa dig i Medelhavets dofter, bland vingårdarna och Carfalo-skogarna.

MED CYCKEL
Våra gäster kan välja mellan ett brett utbud av cyklar att hyra: stadscyklar, mountainbikes, cykel med pedalhjälp eller barncyklar. Med sina vingårdar och dess fält är Tenuta den perfekta inställningen för trevliga utflykter och på begäran kan du också ha specialiserade guider för dagsturer.

PÅ HÄSTRYGGEN

Tack vare samarbetet med vår närmaste partner kan du åka på avkopplande ridning i gården. Turen är lämplig för alla, nybörjare och experter, och leds av en miljöhästledare. Barn och vuxna kan lära känna den underbara världen av hästar och besöka gården på begäran.

LETA EFTER TRYFFEL
En lokal expert kommer att vägleda dig i det här nya äventyret med sin hund utbildad för tryffeljakt.

VESPA TOUR
Utforska Toscana på en traditionell italiensk scooter: Vespa! Våra gäster kan välja att hyra en Vespa och vandra runt i regionen, eller ta en tur med en professionell guide för att upptäcka skönhet, lokala delikatesser och traditioner i de gamla byarna i området.

FERRARI TOUR
Njut av en unik resa, individuellt skapad för att fullt ut uppleva det italienska livsstilen och vara en del av ett riktigt Ferrari-team, ta tillfället i akt att personligen köra de allra senaste Ferrari-modellerna och sätta dina färdigheter till det ultimata testet genom de branta, slingrande vägarna av Toscana.


Alla dessa aktiviteter finns att välja på när ni besöker oss i CASTELFALFI TOSCANA. Hör gärna av er med önskemålen vid bokning så ordnar vi resten!

loading...