logo_kullenberg_black-01 320

VD, DJUrfarmacia & Apoteket

Hej Henrik o Jerker

Tack för en fantastiskt fin och trevlig resa till Champagne. En av de roligaste och intressantaste jag hitintills varit med om.

Hoppas på snart återseende

Kram Birgitta 

Med vänliga hälsningar
Birgitta Molin
VD

www.djurfarmacia.se

Härlig återkoppling

Hej!
Ber att få tacka för den trevliga resan, det lysande omhändertagandet av resenärerna och att ni lyckades skapa en tävling som passade min spelstandard. Intressant att se hur trogna Kullenbergs resenärer är. Det är väl främst Jerkers förtjänst, men det blir nog inte sämre när du, Henrik, kommit med.
 
Som väl jag sade gillar jag uppläggningen på resan med en hel del kulturaktiviteter samt mat och vin utöver golfen. Utan denna blandning hade jag aldrig åkt. På våren fungerar en traditionell golfresa bra, när man är sugen och vill förbereda sig för sin hittills bästa säsong. När hösten kommer vet man att det inte blev så, och därför är andra aktiviteter nödvändiga.
 
I min tidigare yrkesroll handlade det mycket om att granska olika idéer kritiskt, och därför gör jag det nu också. Och jag tror att ni vill ha lite feed-back. Det stora problemet var väl att programmet var för späckat och att golftiderna var orealistiska – och det vet ni naturligtvis redan. Ett sätt skulle kunna vara att göra luncherna mindre ambitiösa och omfattande. Jag tror inte att det är nyttigt med trerättersluncher heller. Åtminstone mådde jag inte bra av det. Här borde man kunna tjäna in en timme om dagen. En annan fundering var resan till ”rosévinet”. En lång bussresa med tveksamt utbyte. Hellre någon extra timme i Troyes, som ju var en väldigt charmig stad. Vi hade nog också hunnit hälsa på Dom Perignon.
 
Hoppas att synpunkterna kan vara till nytta, och kanske dyker jag upp igen under året.
Keep swinging.

Tore