24 exklusiva platser kalmar 24-26 augusti 2018 välkomna

Exklusiv golfupplevelse Kalmar,
24–26 augusti 2018

 
 
En exklusiv golfhelg väntar, i vår underbara sommarstad.
 
För dig som rest med oss tidigare vet att Kullenberg står för golf, vin och mat - och gemenskap. Den här helgen kommer du bland annat att uppleva golfspel på vackra Kalmar golfklubb, avnjuta en fantastisk avsmakningsmeny på Kalmar slott mm.
 
Har du en respartner som inte spelar golf? Inga problem, slå oss en signal så föreslår vi aktiviteter i Kalmar. Reser du själv? Med Kullenberg är du aldrig ensam även när du reser själv.
 
Fredag, ankomstdag:
 
Vi samlas på Kalmar GK kl. 12.00 för en gemensam lunch, vi tar emot er och förser er med allt ni behöver veta för att spela bländande golf.
 
Första hålet är ett par 3 . Ni är lottade i fyrbollar, vi spelar både lagtävling samt individuell poängbogey.
 
Efter golfspel förvarar vi golfutrustningen i källaren under Kalmar Golfkrog, var och en tar sig till stadshotellet,  efter incheckning samlas vi i baren för ett glas kl. 19.53, för att därefter inta en gastronomisk 3 rätters middag på Gröna Stugan.

Restaurangen som under åren har fått många fina utmärkelser i White Guide. Restaurangen ligger väl inom gångavstånd från Stadshotellet. Även denna kväll blir vi således bortskämda med god mat & service.

Lördag:
 
Vi startar dagen med frukost på Stadshotellet, frukost serveras mellan kl. 07:00 – 09:30.

Ni kommer att bli hämtade med taxi eller buss utanför hotellet vid 10:00.
 
Vi fortsätter golfande på Kalmar GK men byter bana till Kalmar gamla, 18 fantastiska hål i underbar miljö. Första start blir 12:00
 
Då vi avslutar golfandet ca 17:00 blir ni transporterade in till Stadskärnan och Stadshotellet.
 
Vid 19:33 samlas vi i hotell lounchen för ett glas samt en liten innan vi transporteras till Kalmar Slott för en gastronomisk avsmakningsmeny.

Söndag, hemresedag:
Frukost serveras från 07:00 – 09:30. Hemresa.
 

Följande ingår:

  1. Gemensam lunch på Golfkrogen
  2. 2 dagars spel inklusive greenfees på Kalmar GK (nya & gamla banan)
  3. 3 rätters meny på Gröna Stugan 
  4. Avsmakningsmeny på Kalmar slott (8 rätter)
  5. Transporter (mellan golfspel, hotell och middag)
  6. Golfutrustning förvaras i källaren under Kalmar Golfkrog !
  7. Boende på Stadshotellet del i superior dubbelrum
  8. Frukostbuffé

 
Pris:                                             6 495 SEK (allt ingår)
 
Enkelrumstillägg:                       300 SEK / natt
 
Hjärtligt välkomna

Jerker Mons Svensson & Henrik Jarl

GOLFBANOR KALMAR GK

Gamla Banan
är originalbanan i Kalmar och de första hålen byggdes 1947. I golfSverige är hål nr 1 vida känt - din runda på Gamla Banan börjar med en utmaning över Kalmarsund. Slår du ut runt lunch kan du räkna med publik. Restaurangens stora terrass har utsikt över hålet och bra inspel brukar riva ner en applåd eller två från matgästerna.


Nya Banan
byggdes 1990 och modifierades med ett nytt första hål och sista hål när Gamla Banan återfick sin original sträckning 2009. Nya Banan börjar med ett par 3 och slingrar sig sedan bland tallar och dammar. Par är sedan juli 2016 71 och är har numera en första signatur av klubbens bästa spelare genom tiderna Åsa Gottmo & Joakim Haeggman. Nya Banan spelar du oftast på under 4 timmar.

Exklusiv helg i Kalmar 25-27 augusti

Pris:
6 495 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1571526
Antal:
En exklusiv golfhelg väntar, i årets sommarstad.
 
För dig som rest med oss tidigare vet att Kullenberg står för golf, vin och mat - och gemenskap. Den här helgen kommer du bland annat att uppleva golfspel på vackra Kalmar golfklubb, avnjuta en fantastisk avsmakningsmeny på Kalmar slott.
 
Har du en respartner som inte spelar golf? Inga problem, slå oss en signal så föreslår vi aktiviteter i Kalmar. Reser du själv? Med Kullenberg är du är aldrig ensam även du reser själv.

Referenser

Hej Jerker!
Nu har vi tömt våra väskor och slagit oss ned vid köksbordet här hemma.
Tankarna går naturligtvis till veckan som gått och det som vi fått förmånen att uppleva! Inget latmansgöra direkt men mycket mycket roligt och lärorikt!
Vi bugar och bockar, det är din förtjänt Jerker och naturligtvis dina trevliga gäster! Ha det så gott och hälsa resten av gänget.

Lena Svensson, resenär

16,223

Nöjda kunder

194,597

Bortslagna golfbollar

633

Fantastiska prisutdelningar