logo_kullenberg_black-01 320
KULLENBERG GOLF Prognos Emporda

Vårens nyhet Paralada wine spa & Golf
spanien 7 - 14 april 2018

Vi befinner oss fortfarande i nordöstra hörnet av Spanien ca 14 mil norr om Barcelona. Här hittar du en uppsjö av Europatourbanor med humana priser och fantastisk standard. Ett härligt resmål för dig som vill spela förstklassig golf på flera olika banor. Även för dig som nybörjare kan vi erbjuda goda träningsmöjligheter i en stressfri miljö. Ingen hcp begränsning. Här njuter du av behagligt vår- och höstklimat.

Costa Brava (den vilda kusten) är den klassiska benämningen på kusten i provinsen Girona, en sträcka på över 20 mil. Katalonien heter landskapet med Barcelona som huvudstad i denna del av Spanien. På resmålet ingår hyrbil vilket ger dig möjlighet att se dig omkring i området.
Här finns fantastiska golfbanor och mängder av sevärdheter. Barcelona Något du inte bör missa är Dalímuseét i Figueres och utgrävningarna av grek-romerska staden Empúries i Léscala.
Här kan du efter besöket med förkärlek bege dig ned till den lilla fiskebyn för lunch i solskenet.
Besök gamla stan i Girona med dess magnifika katedral och små trånga gränder fyllda med butiker och restauranger.
Varför inte åka in till världsstaden Barcelona.
Kanske se en fotbollsmatch…

Ett måste förutom Las Ramblas och La Sagrada Familia är L´aquarium i hamnen. Här åker du genom tunnlar bland hajar och andra fiskar inne i akvariet. Missa inte heller den stora outleten på väg till Barcelona där du kan göra riktiga fynd bland alla märkesprylar. Våra hotell och lägenheter ligger i närheten av små genuina byar med utmärkta restauranger. Matbutiker finner du inom 5 min och havet har du på gångavstånd. Golfresor till Costa Brava i Spanien
Våra huvudbanor ligger nära våra hotell.
 

Golf Course
Spela på Golf Club Peralada är mer än bara golf.  Det handlar om att njuta av denna unika upplevelse, golfbanan i Costa Brava smälter in i det fina medelhavsområdet.

Njut av denna underbara 18-håls bana, banan sträcker sig fullt ut i sina 6071 meters. Par 71 & 4 tees på varje hål. Banan är inte kuperad, banan innehåller flera sjöar, & underbara skogspartier, denna bana passa alla typer av spelare, både nybörjare och den något mer rutinerade !

 

Hotel Peralada Wine Spa & Golf

Pris:
14 985 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1662023
Antal:
Hotell Peralada Winde Spa & Golf
Del i dubbelrum 7 nätter i standardrum
Frukost buffet i “L’Olivera” restaurant
4 green fees på Golf Peralada, vagn inkluderad
Fri tillgång till Peralada Pitch & Putt område
Fri tillgång till Aqua zone “El Celler” samt gymmet i Wine Spa.
Fritt inträde till Casino Peralada.
Hyrbil
Flyg T/R ARN-GOT-CPH

Referenser

Hej Jerker!
Nu har vi tömt våra väskor och slagit oss ned vid köksbordet här hemma.
Tankarna går naturligtvis till veckan som gått och det som vi fått förmånen att uppleva! Inget latmansgöra direkt men mycket mycket roligt och lärorikt!
Vi bugar och bockar, det är din förtjänt Jerker och naturligtvis dina trevliga gäster! Ha det så gott och hälsa resten av gänget.

Lena Svensson, resenär

16,243

Nöjda kunder

194,797

Bortslagna golfbollar

634

Fantastiska prisutdelningar