Logga Kullenberg Golf 1

Om oss

Kära resenärer
I helgen har jag landat i underbara Aix Les Bains, ett av våra klassiska resmål som många av er lärt att uppskatta genom åren. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla underbara resenärer och hoppas vi skall skapa minnesvärda upplevelser tillsammans.

Det är med stor respekt och stolthet jag nu arbetar vidare med den vision som tagits fram för Kullenberg Golf. Vi har arbetat målmedvetet med att utveckla våra resmål, teamet och vårt fokus på att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster.
När min bästa vän och partner Jerker Svensson insjuknade och hastigt lämnade oss den 27 mars i år, blev det än mer angeläget för mig att fortsätta arbetet i Jerkers anda.

Vi var många med mig som tidigare i veckan tog ett sista farväl av Jerker. Begravningen var så fin, och vilken underbar känsla prästen förmedlade, hon nådde verkligen mitt hjärta med beskrivningen av Jerker.

Jag har också fått bekräftat från många resenärer hur mycket han betytt som golftränare och reseledare då jag läser och ler med hela ansiktet när ni på helt fantastiska sätt beskriver honom i era email. Dessa underbara texter kommer jag skriva ut och lämna till hans familj, så att även de får läsa.
Alla som arbetar i Kullenbergteamet skall liksom Jerker alltid sätta gästen i centrum, älska människor och drivas av viljan att skapa minnesvärda upplevelser.
Vi vill göra Jerker och hans familj stolta och fortsätter därför utveckla Kullenberg i hans anda!

Golfinstruktioner och golfskola  
Golfinstruktioner är viktigt för Kullenberg Golf och vi har ambitionen att knyta kunniga och engagerade golfinstruktörer till samtliga våra resmål.
På kort sikt kommer teamet att förstärkas med golfinstruktörerna Emelie & Patrik Warme. Emelie har tidigare arbetat tillsammans med Jerker i Aix Les Bains, och Patrik har deltagit i researrangemang i Aix Les Bains de senaste 23 åren. Emelie och Patrik finns tillgängliga som instruktörer 28 april till den 3 maj.

Tillsammans med ledningen på golfklubben kommer vi även att arbeta för möjlighet att genomföra golfinstruktioner tillsammans med klubbens pro övriga dagar för de resenärer som så önskar.

Kom till underbara Kalmar i augusti
Vill bara till sist tipsa om Kalmar som resmål veckoslutet 24–26 augusti. Det blir andra året vi genomför detta arrangemang. Tillsammans med Jerker och underbara gäster hade vi en fantastisk helg förra året och vi vill därför att detta skall bli en tradition i Kullenberg.

Läs mer på vår hemsida www.kullenberggolf.se.

Varma hälsningar

Henrik Jarl

Välkomna

Henrik Jarl

Affärsidé

Leverera unika upplevelser, med mat,vin & golf.
Där du som kullenbergare har stor vikt vid våra val av resmål. Då vi alltid ser det som en självklarhet att förväntningarna uppfylls.

Vision

Vår ambition är att att nya och trogna gäster skall få möjligheten att njuta av de unika och familjära upplevelser vi erbjuder.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Transparans mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

Nyhetsbrev

Hört från kund

Ni har verkligen lyckats få till det precis som vi vill ha det! /Anders